Post by rilyfelino on Feb 16, 2022 0:10:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачног злата ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 2: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Програмери, молим вас да поправите ову грешку где Род не може да вас јури чак и ако сте у Нормал/Хард/Моде... Ако не може да се креће, то значи да не могу да решим загонетке које подразумевају да се он пресели на одређено место (познато и као гробље) Молим вас поправи то! Желим да знам крај...
2 звездице јер сам избачен из игре када једва уђем, молим вас да решите овај проблем. Такође пре него што ме избаци из игре екран је црн. ПЛЗ ФИКС
Овоме дајем две звездице јер је биоскоп у колима и када сам се вратио да дам Мајку његов драгоцени парфем, смрзло се. Имао сам ово на ниском квалитету и пробао сам висок квалитет, али и даље веома бугљив у биоскопу. П.С. Роб постаје препрека кроз велику рупу у цркви. Поправите ово. Волео бих да га завршим.
Cooking World Crazy Diner Mama आर्केड गेम vyx
Игра је добра, али када покушам да играм у режиму духова, добијем оглас на почетку и онда ме избацује
Ова игра је ужасна и смешна након што је Чарли добио пиштољ
Има превише ОГЛАСА ако смо у режиму ГХОСТ
Веома лепа игра али се не инсталира
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arcade orjx
Ова игра је јако добра када дође та музика, добићу тензију да ће ме штап ухватити моје омиљено место је биоскоп у овој игрици
Толико сам забаван да не можеш да уживаш
Код ове игрице мало не ми се свиђа
Обожавам ову игру, али сам прошао хард мод и нормални и гхост мод
Свиђа ми се ова игра, али нека места су затворена и места су важна па би требало да је поправите
Имам пет година и стварно ми се допала ова игра. Зато што сам гледао много ИоуТубе видео снимака и видео снимака са сладоледом и тако сам брзо научио да играм ову игру. Прво сам сматрао да је сладоледар веома сабласан и користио сам страх да останем сам у соби - због страха. Али сада више не сматрам да је страшно. Хвала вам што сте креирали ову игру. А'азил
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arkadne igre onfs
Ужасна игра. Ради као рекламна замка за играче. То није у реду. Више ме чак ни не занимају ове игре.
Тако глупи огласи за режим духова и без икаквих наговештаја осим ако гледате ОГЛАСУ НЕМА ВИШЕ ОГЛАСА НИЈЕ кул момци 😥😥😥😥😥😐
Када ставим свеће на место и урадим сцену, она не искочи 😠
Ок
Здраво Кепелериан игре Играо сам Ице Сцреам и узео сам свеће и однео га на гробље. Чекам Рода и заглавио се на једном месту и био сам веома разочаран, молим те поправи.
АПСОЛУТНО СМЕЋЕ игра је у реду, али ме стално квари када одем у биоскоп и стално се руши!!! игра је толико лоша да не могу чак ни да кликнем ниједну мапу да морам да је додирнем 10 пута!!! без разума!!! игра је срање и поправите ову игру!!!
Дуудудодиидидидјддкдндббднднн # нсндмдмдл у свој аццоунт да је ово Твоје оци са једном од највећих у свој аццоунт да видиш Комплетан текст СА шест поена за На основу Врх да је ово Твоје оци томе шта се тиче се у саопштењу за садржај тих порука хрхрјрјрјрјрјејејрјрјрјрјркркркркркркркрмнрмрнрнрмрмрмрмрмфмфммфлдмротлмслзжфмажммдмдмдмдмдмфмфмфмфмфмдмдмбднрнрмрмрмрмрмрмрмрмкрмрмрммрмквкбдбднднндмдмдмдкдлдјбвкфикквхјјјјкнбхуибдбднфнфнфнвфбфбдјркрклреккекендбсбндндмдмдмдмдмдндндннмдмдммдмдмдкдкдмфмфднфнднфнфнфнфннф
Увек када умрем звук се искључи и никад се не врати док не почнем нову игру Али иста ствар се дешава са новом игром
Није лоша игра, али ми се баш и не свиђа део када треба да променим слатку мачку са сатом
Није ми се свидела ова игра јер је након што сам инсталирао ову игру радила како треба, али када сам желео да играм ову игру само ми је дао команду „Помери прст према прозору и притисните дугме за интеракцију“ и након што сам се окренуо према прозор није ми дао дугме за интеракцију, није ми дозволио да се померим са свог места и када нисам могао да комуницирам са прозором, па сам одлучио да узмем постељину, али такође није имао дугме за интеракцију.
Супер је
5 ciudad juarez en vivo add user settings c# low eye vision idm 609 patch only ... district court starr etfal hastanesi randevu alma star stable 2 crack
Свиђа ми се јер нема реклама! И више само не иде на тил
Игрица је суперрррррррррррррр 👍👍👍👍👍👍👍👍
Тако сам узбуђен што ће изаћи ледени врисак 4! Али у леденом вриску 3 Тешко је добити црвеног коња ако сте темпирани да га добијете. све ваше игре које сте направили су најбоље! али молим вас уклоните бицикл и време. Било би ми драго ! али моја идеја за ледени врисак 4 ставља ствари које можемо купити новчићима баш као зла часна сестра.
Ова игра је добра, али зашто гот мод је срање и требало би да гледате рекламу за размену уживо и немате шта да купите
Поправите грешку на штапу и не могу да набавим кутију шибица. Поправите их
Дао бих му пет звездица да олакшате проналажење ствари. Толико је стресно и губљење времена играјући ову игру.
Много волим ову игру!...Ова игра понекад има смешан квар тачно на Роду...Понекад се заглавио и друго...И не знам шта ће бити са Лис...Био сам помало тужан на крају утакмице...Мајк воли Лис..Надам се да ће се наставити са добрим завршетком☺
Супер игра 👍👌 али има неких проблема 😒 прво ме врата гурају друго игра има пуно реклама треће шта се десило са Лис ? након што се игра заврши Четврто молим те одговори ми 😭😢Пети поправи ове грешке и кварове шести игра је мало добра. Седмо молим те одговори ми
Лепа игра само кад це изаци 3 део
Прилично је језиво, али забавно је и прилично тешко.
ова игра ме је потресла до сржи. Волео сам ову игру и претходну игру, али молим вас да уклоните додавање за режим духова. Извините, само ми смета. Свидела ми се игра и ово су неке од најбољих мобилних графика које сам икада видео. КСД Допао ми се крај
ово је веома занимљива, опседнута игра. Заиста ми се ово толико свиђа, прича.. И имаш избор шта да изабереш, такође мораш некога да убијеш, јк, не свиђа ми се то? У сваком случају, толико волим ову игру. Мислио сам да је само за рачунар, али показало се да грешим, испоставило се да је и за мобилне телефоне! невероватно игра! Тако сам без речи да немам шта да кажем, али ово је тако јебено невероватно! Надам се да ћете правити још страшније игре! 😃 Моја мала сестра се уплашила! 😂
Добро је, али се тако смејем када то дете није скочило јер ће се повредити ако скаче на 10 цм
Веома забавна игра. Али господине или госпођо, имам много идеја за хорор игре и увек сам желео да једну од њих претворите у игру. Зове се 'Тедди Беар' и као што име говори, то је игра са ружичастим плишаним медведом који је покварен и једно око му искаче. Ово је игра за више играча у којој морамо да преживимо од плишаног медведа од 1 до 6 сати у ноћи. Постоји 10 скинова које можете изабрати и постављене су многе замке. Сваки пут када плишани меда види или лоцира особу, вришти веома гласно
Најбоље игра икада
Ова игра је добра ако играмо у режиму духова, а сладолед 3 је веома тежак јер последњи део значи да је јако тешко када возимо мотоцикл
Огласи су промењени невероватна једна ствар коју сте заборавили да додате у бирању тежине је лак режим у лаком режиму може штап не чује ништа и када нас штап види нека ово хода спорије као тамо где он мене не види и хода веома споро када је не јури ме то је оно што желим у једноставном режиму. Успори штап такође додаје мањи домет ока на штапу у једноставном режиму, то је све што желим да и ви додате, надам се да вам се свиђа.
Јако је добра
Довнлоад Blockman Go 2.12.3 АПК Андроид - APKFlame
SLADOLEDAR SE UKAKIO - Ice Scream 2. 235,567 views235K views. Dec 22, 2019 ... Ice Scream 2: Horror ...
👍👌