Post by rilyfelino on Feb 15, 2022 23:51:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες απεριόριστα όλα ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Pokémon Unite: Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα χειριστήριο σε ...
Το παιχνίδι είναι καλό, ωστόσο το ζήτημα της επανασύνδεσης εξακολουθεί να είναι πρόβλημα. Πάρα πολύ αργός για να επανεξετάσει και αν είστε στο παιχνίδι, είναι ήδη σε 5-6 λεπτά. Το matchmaking έχει πολλούς παίκτες AFK και παρόλα αυτά δεν έλαβα κανένα μήνυμα για τις ποινές τους. Γίνεται τοξικό γιατί οι παίκτες AFK/φεύγουν από το παιχνίδι πριν από τη μικρότερη ποινή. Τιμωρήστε αυτά τα TROLLERS και AFK στο παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να το λέω αυτό, θα αλλάξει τη φάση του παιχνιδιού.
Αλλάζω την κριτική μου μέχρι να επιδιορθωθεί ο μηχανικός Zapdos/Articuno. Υπάρχουν τόσοι πολλοί μηχανισμοί επιστροφής που δεν έχει νόημα να κερδίσεις τα πρώτα 8 λεπτά του αγώνα.
Είναι ένα παιχνίδι moba coop 1v5. Srsly, μια μέρα μετά από αυτό, συνειδητοποίησα ότι συνέχιζα να συνδυάζομαι με bots σε κατάταξη και casual όπως όλη την ώρα. Μπορώ να πω ότι έχουν γραφτεί να περπατούν στην ίδια διαδρομή γιατί είναι τόσο προφανές. Δεν θα προσπαθήσουν να σκοράρουν επίσης γκολ, ακόμα κι αν έχουν στο χέρι τους πλήθος μπάλες για όλο το παιχνίδι. Εννοώ με... μας έμαθες πώς να σκοράρουμε στο tutorial αλλά όχι εσύ με τεχνητή νοημοσύνη; Αλλά ειλικρινά, εξακολουθώ να απολαμβάνω λίγο από το gameplay, γιατί συνεχίζω να κερδίζω ενάντια στο bot.
Τελόιο
Timi Studio Group και η Tencent ανακοίνωσαν πως ένα νέο event έρχεται στο Pokemon Unite. Το Holiday Event στοχεύει να συγχρονιστεί με την
ωραίο αλλά πρέπει να εξελιχθεί πολύ!
Τέλειο
Ωραίο παιχνίδι. Χρειάζεται βελτιώσεις γραφικών και αντιστοιχιών, αλλά είναι πραγματικά υπέροχο. Το κύριο πρόβλημα είναι όταν καθυστερείτε, η εφαρμογή χρειάζεται πολύ καλό διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τα Pokémon σας.
Δεν υπάρχει λόγος να παίζεις στο κινητό. Είναι καλύτερα στο διακόπτη και δεν έχω καν. Εάν δεν έχετε ούτε ένα, αγοράστε ένα ή απλώς μην παίξετε το παιχνίδι. Το League of Legends ξεσκίζει. Ακόμα ψάχνει για ένα λαμπερό Charizard
Πολύ καλό παιχνίδι, το πρόβλημά μου είναι οι βαθμοί δίκαιου παιχνιδιού. Μερικές φορές αδρανώ και τιμωρούμαι γιατί στα μέσα του παιχνιδιού μου λένε να κάνω κάτι, και άλλο μέρος αποσυνδέομαι. Εξαιτίας αυτού έχασα το δικαίωμα να παίζω αγώνες κατάταξης και τυπικούς, κόλλησα με γρήγορους αγώνες, κέρδισα περισσότερους πόντους δίκαιου παιχνιδιού παίζοντας τυπικούς και κατάταξης αγώνες Το πρόβλημα είναι ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟΥΣ, οπότε τώρα δεν έχω κανέναν τρόπο να μπορέσω να παίξει ξανά τυπικούς και κατάταξης αγώνες. Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα. το παιχνίδι είναι υπέροχο. Θα συνιστούσα.
Το χειρότερο παιχνίδι ποτέ στη ζωή μου .😂 ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Απλά αστειεύτηκα το καλύτερο παιχνίδι γιατί αυτό το παιχνίδι είναι καλύτερο για android. Όταν αγοράζουμε ένα διακόπτη nintendo, σπαταλάμε περίπου 10000 ₹/ αλλά όταν κατεβάζουμε αυτό το παιχνίδι έχουμε μόνο 500 MB. Αυτή είναι η ανατροφοδότηση μου. 🙏🙏🙏
Τόσο απίστευτα απογοητευτικό να παίζεις. Πάρα πολλά εμπόδια, τα χειριστήρια είναι δύσκολο να τα δεις ενώ παίζεις, τα πόκερ είναι τόσο αδύναμα που απλά ξεφεύγεις χωρίς να παίζεις, υποτίθεται ότι πρέπει να επιλέξεις νέες κινήσεις, αντικείμενα κ.λπ. ΚΑΙ να επιτεθείς - πάρα πολλά ταυτόχρονα, υπάρχουν πάρα πολλά επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε. Όταν επιτίθεμαι, εκτοξεύεται σε τυχαίες κατευθύνσεις αντί προς την κατεύθυνση που αντιμετωπίζω. Αυτή η επιλογή unite move δεν λειτουργεί σχεδόν κάθε φορά, φυσικά δεν μπορείτε απλώς να πατήσετε το κουμπί. Απεγκαταστάθηκε
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι συνολικά. Αλλά υπάρχει ένας γελοίος μηχανικός για τον οποίο το παιχνίδι πρέπει να χαρακτηριστεί χαλασμένο. Μπορεί να προκαλέσετε το 99% της ζημιάς σε οποιοδήποτε wild ή στο ειδικό pokemon. Ένας εχθρός πρέπει μόνο να γλιστρήσει μέσα και να κάνει την τελευταία ζημιά 1kp και να πάρει τους πόντους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σπασίματα με τον Ζάπδο στο τελευταίο δίλεπτο. Μπορείτε να κερδίσετε όσους πόντους θέλετε κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Είναι εγγυημένο ότι ο εχθρός θα ορμήσει και θα του κάνει το τελευταίο χτύπημα και θα κερδίσει εκατοντάδες πόντους μέσα σε δευτερόλεπτα.
Η ιδέα είναι εκεί. Όλα όμως χρειάζονται τόση βελτίωση. Όλο το UI είναι αργό, το UX είναι πολύ κακό. Το μενού είναι πολύ ασαφές και αδιανόητο.
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, το απολαμβάνω πάρα πολύ, αλλά χρειαζόμαστε ένα σύστημα επικοινωνίας και όπως οι κατασκευές ή ο εξοπλισμός που φτιάχνουμε στο παιχνίδι, ώστε να είναι πιο διασκεδαστικό να παίζεις επειδή κυριαρχώ στο πρώιμο παιχνίδι, αλλά ακόμα κι αν είμαι 2 ή 3 επίπεδα μπροστά θα κέρδιζαν επειδή δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα στο να είναι υψηλότερο επίπεδο εκτός από το απόλυτο.. το παιχνίδι πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένο,
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, εύκολα κατανοητό μηχανισμό και στόχο. Υπάρχει ένα μείον στη γρήγορη συνομιλία. Στην επιλογή του ντραφτ, προσθέστε "χρειαζόμαστε (ρόλο)". Έτσι θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα με σημαντικό τουλάχιστον ρόλο. Παρακαλούμε δώστε μας κάποιο βαθμό προστασίας και παρακαλώ δώστε αναστολή στους παίκτες της AFK όπως αποκλειστεί. Θα είναι ισορροπημένο εάν ο αγώνας είναι άκυρος εάν υπάρχουν παίκτες AFK από συμμάχους ή εχθρούς.
Η σύνδεση δικτύου και το matchmaking χρειάζονται κάποια βελτίωση!!! Αλλιώς όλα είναι καλύτερα......
Ειμαι ο καλυτερος ςθν ελλαδα
Teĺìo,apsogo
Pokemon Unite: Η (ομαδική) μάχη αρχίζει Ιούλιο · Terminator, 17/06/2021. Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωσή του, το πολλά υποσχόμενο Pokemon Unite είναι έτοιμο
Λατρεύω τα MOBA's, Love Pokemon, λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα moba-lite, μην περιμένετε την ίδια πολυπλοκότητα με άλλα Moba, αλλά το παιχνίδι είναι ομαλό και η μηχανική βαθμολογίας είναι ενδιαφέρουσα σε σύγκριση με τους κανονικούς μηχανικούς πύργων που θα περιμένατε. Εύκολο στην εκμάθηση, αλλά όπως με κάθε pvp, θα πρέπει να συνεχίσετε να παίζετε αν θέλετε να κατακτήσετε. 9/10.. απλά χρειάζεσαι καλύτερα σε comms παιχνιδιών, όπως οι κλήσεις λωρίδας που λείπουν από τον εχθρό
Η έλλειψη επικοινωνίας σε συνδυασμό με το φρικτό σύστημα αντιστοίχισης και την ανικανότητα της ομάδας προγραμματιστών να εξισορροπήσει τους χαρακτήρες κάνει αυτό το παιχνίδι απογοητευτικό χάσιμο χρόνου. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για αυτό το παιχνίδι, αλλά μέχρι να γίνουν κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές, δεν μπορώ να προτείνω αυτό το παιχνίδι σε κανέναν.
Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ βαρύ για το τηλέφωνό μου για να χειριστεί καθυστερήσεις αντιστοίχισης Το Matchmaking δεν διορθώθηκε και κοστίζει πρόσθετα δεδομένα για 1,5 gb για να δω τα pokemon μου στο holowear τα οποία ξοδεύω από την αρχή Κρατημένα σφάλματα σε αγώνες πρακτικής Η δημιουργία αντιστοιχιών απαιτεί πολύ χρόνο Καθυστερεί παρόλο που το ίντερνετ μου είναι καλό Nerfing all my besties και buffing pokemon's που δεν χρειάζονται buff γιατί έχουν ήδη ξεκινήσει Παρακαλώ διορθώστε αυτά τα σημαντικά ζητήματα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε για να κάνετε τα pokemon ισχυρότερα. Ένα άλλο πρόβλημα είναι το matchmak που χρειάζεται πολύ. Ένα μικρό πρόβλημα είναι ότι μερικά pokemon είναι πολύ αδύναμα και καθιστούν αδύνατη τη χρήση τους και μερικές φορές μπορεί να πεθάνεις σε 2 χτυπήματα. Επίσης, δεν μπορείτε να αναφέρετε άτομα για εξαπάτηση πιθανότατα επειδή αυτό το παιχνίδι πληρώνει για να κερδίσει. Το τελευταίο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι τα ρομπότ εάν η ομάδα σας έχει ρομπότ είναι δύσκολο να τα κερδίσετε η ομάδα του εχθρού έχει ρομπότ, τότε είναι αδύνατο να χάσετε ο αγώνας.
Pokémon UNITE Märulimängud emv
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά ο λόγος που με έκανε να βαθμολογήσω με 3 στα 5 είναι επειδή δεν υπάρχει συνομιλία και εννοώ ότι δεν μπορείς να πεις στους ανθρώπους τι πρέπει να χρησιμοποιήσουν ή κάτι ενημερωτικό επειδή υπάρχουν μόνο γρήγορα μηνύματα, αν θα πρόσθετα μια συνομιλία για τους συμπαίκτες για να συνομιλήσουν μεταξύ τους, να κάνουν ένα σχέδιο, κ.λπ., στη συνέχεια θα το βαθμολογούσα με τουλάχιστον 4 ή 5, το ίδιο συμβαίνει με τις ιδιωτικές συνομιλίες, δεν μπορείτε να εκφράσετε πώς νιώθετε και άλλα. Κάντε μια ενημέρωση σχετικά με αυτό.
Πότε θα διορθωθεί το matchmaking; Είναι πραγματικά τρομερό να είμαι ειλικρινής. Νομίζω επίσης ότι ο προγραμματιστής δεν έχει σχέδιο να το διορθώσει, απλά θα το αφήσει έτσι. Ποιος είναι τότε ο σκοπός των αγώνων κατάταξης; Ναι, όντως κάνουμε γρήγορο matchmaking, αλλά δεν είναι καθόλου δίκαιο. Δεν απολαμβάνω το παιχνίδι, δεν μπορώ επίσης να ανακουφίσω το άγχος, επομένως προκαλεί άγχος. Τα περισσότερα πόκεμον είναι επίσης σπασμένα, αλλά είναι πραγματικά το matchmaking που με εξοργίζει.
Το έπαιξα στο switch και στο android. Μετά από πολλές ώρες μπορώ να πω ότι δεν μπορώ να προτείνω το παιχνίδι. Η λίστα φίλων είναι πολύ δύσκολο να απευθυνθείς σε ppl. Και το να παίζεις με τυχαία ppl είναι βέβαιος θάνατος. Αδράνεια, κακόβουλο ανατρεπτικό παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται μια χρήσιμη φωνητική συνομιλία. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να το διορθώσετε. Μέχρι τότε είμαι έξω. Κουρασμένος από όλους τους κακούς παίκτες. Ίσως οι νέοι παίκτες να παίζουν μόνο με νέους παίκτες μέχρι να έχουν περίπου 100 αγώνες στη ζώνη τους για να τους αποτρέψουν από το να κάνουν λογαριασμούς για τρολ.
Πολη δηνατο ομος κατι του λιπεη γενικα και μπορει ευκολα κ αλλος να τκ κανεκ πληρωνει για να κερδισει
Τόση πλάκα
Καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά οι προγραμματιστές το χειρίστηκαν πολύ άσχημα. Τα δέρματα είναι υπερτιμημένα, αλλά άλλα σοφά πράγματα κοστίζουν περίπου το σωστό ποσό. Δεν πληρώνετε εντελώς για να κερδίσετε. Το Matchmaking είναι σε απελπιστική ανάγκη επισκευής.
Το σύστημα δεν είναι αρκετά καλό, αισθάνεται πολύ κολλημένο, υπάρχουν πολλά σφάλματα, δεν υπάρχει ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι πολύ παλιομοδίτικο. Είναι τόσο δύσκολο να βγάλεις χρήματα στο παιχνίδι και μετά δεν ξέρεις πώς να τα ξοδέψεις και δεν υπάρχει τίποτα ελκυστικό. Όλες οι εκδηλώσεις δεν έχουν τίποτα να προσελκύσουν, Απόκριες, Χριστούγεννα και ούτω καθεξής. Δεν ένιωθε πολύ ελκυστικό. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να διαγωνιστώ με κοστούμια για τη φωτογράφιση των Χριστουγέννων, αλλά δεν έγινε. Δεν ξέρω γιατί θέλω να αγοράσω ρούχα, οι ανταμοιβές δεν είναι καλές.
Rebaixados Elite Brasil Simulasi skhf
Μπορείς να παίξεις Pokemon Unite σε υπολογιστή
Αυτό το παιχνίδι είναι αστείο, όταν παίζετε τυπικό παιχνίδι, ταιριάζετε τυχαία τον εκπαιδευτή της ομάδας χρησιμοποιώντας το όνομα του παίκτη, αλλά κινούνται σαν εκπαιδευτές υπολογιστή (όταν επιστρέφουν στη βάση περπατούν στη βάση και δεν κάνουν κλικ στο εικονίδιο πίσω στη βάση) και αν χάσετε το παιχνίδι, η νίκη παρουσίασης είναι Μείωση. ΧΑΧΑΧΑ.
Pokémon UNITE ઍક્શન duyi
ΤΕΛΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ
Καλό παιχνίδι αλλά χάνω τον λογαριασμό μου
Pokémon UNITE Märulimängud emv